Görögországban, Olaszországban szakértői kormány alakult. Mario Monti - az új Olasz miniszterelnök - így kommentálta kormánya névsorát: "politikusok nélkül könnyebb lesz a munkánk".

Görögországban az új kormánynak - Lukasz Papademosz vezetésével - 2012. februárjáig kell eltakarítani a mocsok nagy részét, amit a politikusok korábban összehordtak.

Úgy tűnik, amikor a politika beadja a kulcsot, szakértőkre van szükség a káosz rendbetételére. Ebből adódik, hogy a politikusok nem szakértők.

Mégis: a politika uralja és irányítja nemzetek, országok sorsát és mi, a szlogenektől, hamis ígéretektől oly sokszor megvezetett "nép" minden egyes alkalommal bevesszük a politikusok "újbeszél" hazugságait.

- - - - - - - 

ui: A szakértői kormány dolga végeztével távozik, majd a politikusok - mintha minden a legnagyobb rendben lenne - újra sorba állnak a hatalomért és a játszma elölről kezdődik.

A bőrünkre.

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonjuk-miniszterelnok-ur.blog.hu/api/trackback/id/tr943523071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása