"Ez egy végtelenül szomorú történet, ahogy egy valamikori szépreményű fiatalember a szemünk láttára szellemileg leépül és erkölcsileg megsemmisül."

"Demokráciában egy kormánynak kötelessége a közvéleményt hitelt érdemlően tájékoztatni. Ez a demokráciának egy küszöb feltétele. Ezt a feltételt ez a kormány rendre nem teljesíti... Ez a kormány nem teljesíti a demokrácia egyik legfontosabb alapfeltételét... Ezzel a kormánnyal nem lehet szóba állni."

"Feltételezhetően azért a magyar parlamentben vannak olyanok is, akik látják, hogy ez nem egy járható út... Ha a kétharmados többségű KDNP-Fidesz frakció nem fordul szembe ezzel a kormánnyal nagyon gyorsan, aláírják a halálukat. Mert ez az út a teljes bukáshoz, az erkölcsi és szellemi megsemmisüléshez vezet. Ilyen körülmények között nem lesz sem ő [Orbán Viktor] sem az ország életképes..."

"Egy normális demokráciában egy párt, egy parlamenti többséggel rendelkező párt ellenőrzi a kormányt, amit ő választott meg és nem fordítva... Ez egy beteg dolog. A parlamenti többség a magyar nemzetnek felelős a tevékenységéért és felelős azért a kormányért, amit megválasztott..."

 

Róna Péter

Videó forrása: ATV.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonjuk-miniszterelnok-ur.blog.hu/api/trackback/id/tr804763833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása